Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

2049 Diósd
Sashegyi út 3.Köszöntjük Önöket a Diósd Város Viziközmű-Társulatának honlapján!

Nagy öröm számunkra, hogy Diósd történetében a legnagyobb, és talán a legfontosabb beruházásának vezetőiként, a csatornázáshoz szükséges önrész előteremtésével, és a társulati tagok érdekeinek képviselőjeként, többed magunkkal részesei lehetünk annak a programnak, melyet Diósd Város Önkormányzata indított 2007-ben annak érdekében, hogy településünk teljes mértékben csatornával legyen ellátva. Bízunk abban, hogy a beruházás megvalósulása igen nagy öröm lesz minden diósdi ember számára és tudjuk, hogy ez közvetlenül emeli majd a mindennapi életminőséget. Ezúton köszönjük az érintett lakosság kiemelt érdeklődését, már a szervezés során személyesen is tapasztalt áldozatkész hozzáállását, és  tagjaink példás fizetési morálját. Bízunk abban, hogy a Társulat működése hozzájárulhat a végleges sikerhez, melyre Diósd joggal lehet majd büszke. Örömmel mondhatjuk, hogy 2011. őszén elkezdődött végre Diósdon is az új csatorna hálózat kivitelezése. Társulatunk a gerinchálózat kivitelezésével egy időben, 2012-től segítséget nyújt tagjainknak a házi bekötések minél zavartalanabb kialakítása érdekében.  Az erre vonatkozó információkat is megtalálhatják itt a honlapon.

Bár a diósdi tendert elnyert három cég kötelezettsége az is, hogy meghatározzák a programban érintett utcák sorrendjét, és értesítsék tagjainkat a várható munkálatok elkezdéséről, Társulatunk az Önök kiszolgálása érdekében – amint megkapja ezeket az értesítéseket- itt a honlapon folyamatosan közzéteszi azokat!

Amennyiben bármilyen kérdésük van a társulat működésével kapcsolatban, kérem hívják a Diósd, Sashegyi út 3. alatt található ügyfélszolgálati irodánkat a 06-23-370-360 telefonszámon, vagy keressék fel személyesen munkatársainkat az alábbi időpontokban:
Hétfő: 14-18 óráig, Szerda: 9-17 óráig, Péntek: 9-13 óráig.
Kérdéseiket feltehetik írásban diosdvkt@gmail.com e-mail címen is. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre!
Kellemes böngészést kívánunk mindenkinek!

Sohajda Lajos elnök

Diósd Város Viziközmű-társulat