Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

2049 Diósd
Sashegyi út 3.Készül a mérlegbeszámoló

2016.03.20 11:24

2016. év elején társulatunk legfontosabb teendője a 2015. év pénzügyi lezárása, a mérlegbeszámoló elkészítése, valamint a végéhez közeledő beruházás finanszírozását képező különböző végdátumú lakástakarék pénztári szerződések mindenki számára megnyugtató lezárására történő felkészülés - tájékoztat Sohajda Lajos Diósd Város Víziközmű-társulatának IB elnöke.

A társulat irodájának munkatársai most is - mint az elmúlt évek során – folyamatosan, munkaidejüket alaposan kihasználva dolgoznak. 2016. első két hónapjában 450 levél képezte az iratforgalmat, és ezzel egy időben fogadták a kolléganők az ügyfeleket, megválaszolták a társulati tagok kérdéseit, az általuk bejelentett problémákat intézték, továbbították a beruházó szervezet felé.

Ugyanakkor most zajlik, és lassan a végéhez közeledik a 2015. év pénzügyi zárása, ami több ezer adat feldolgozását jelenti. Ahhoz, hogy a mérlegbeszámoló elfogadásra kerülhessen, először az Ellenőrző Bizottságnak kell elvégeznie a feladatát, amit majd az Intézőbizottság ülése követ, és azt követően terjeszthető elfogadásra a Taggyűlés elé.