Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

2049 Diósd
Sashegyi út 3.Házi átemelők beépítése

2015.06.15 19:11

Az átemelőkkel kapcsolatos tendereztetés eredményeként sikerült egy típust kiválasztani, amely mindhárom település (Érd-Diósd-Tárnok) érintett ingatlanjain beépítésre kerül. Az üzemeltető feladata lesz az átemelők kezelése, ezért a kiválasztásnál fontos szempont volt, hogy egységes típus kerüljön beépítésre, lehessen tartalékot képezni, továbbá a műszaki paraméterek mellett többek között a megbízhatóság, az alkatrész utánpótlás is befolyásolta a döntést.

Az átemelővel kapcsolatos igénybejelentés időszaka már véget ért, így a társulat csak azoknak tudja biztosítani, aki időben jelezték igényüket. Kivételesen előfordulhat, hogy lemondás esetében a később jelentkezett megkaphatja, de utólagos jelentkezést már nem tud elfogadni a beruházó szervezet.

Az átemelők telepítése nyár elején kezdődik Diósdon, és kora őszig remélhetőleg be is fejeződik. A kivitelezőnek a tulajdonosokkal egyenként kell egyeztetni, de ebben az esetben is szükséges az akkreditált mérnök közreműködése.

Aki már régebben beépíttetett házi átemelőt, és szeretné, hogy azt átvegye tőle az üzemeltető, akkor ezzel az igényével beruházó szervezetet keresse fel. A berendezés valamennyi iratát, számláját, garancialevelét vigye magával. Ha olyan típusú a berendezés, amelyik működtetését át tud vállalni az üzemeltető, akkor sor kerülhet az átvételre.

2015. június második felétől a Csatornázási Ügyfélszolgálat helyett, a beruházó szervezet projektmenedzsmentje a következő elérhetőségeken várja a megkereséseket, kérdéseket és panaszbejelentéseket:

erdi.csatornaugyfelszolgalat@gmail.com
06-23/520-303
Érd, Mária utca 1.