Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

2049 Diósd
Sashegyi út 3.Felhívás mérnök akkreditációra

2014.03.01 11:15

Az Érd és Térsége Szennyvíz-elvezetési és Szennyvíztisztítási Önkormányzati Társulás akkreditációt hirdet végzett mérnökök számára.

A lakosok számára a csatornázási projektben ajánlott szakember segítségét igénybe venni, de ezt a szolgáltatást csak akkreditált mérnöktől kérheti!

Az akkreditációs folyamat során a mérnökök megismerkednek azokkal az elvárásokkal, amelyeket az Üzemeltető támaszt a házi bekötések műszaki megfelelőségével szemben és megismerik a szükséges dokumentáció elvárt tartalmát és formáját.

Az akkreditált mérnök anyagilag is felelősséget vállal azért, hogy az általa átvett házi szennyvízhálózat műszakilag megfelel és a rákötés jogi-pénzügyi feltételei teljesülnek.

A mérnöki akkreditáció ingyenes, akkreditációs időpontokat folyamatosan tartunk!

 • Jelentkezés feltétele:
  Építő- vagy épületgépész-mérnöki végzettség
  Mérnök kamarai tagság

 

 • Jelentkezés módja:
  E-mailben a doboserika(kukac)erdszennyviz.eu címen vagy személyesen az Érd és Térsége Szennyvíz-elvezetési és Szennyvíztisztítási Önkormányzati Társulás irodájában a 2030 Érd, Diósdi út 14/A  címen a  következő adatok leadásával:
  - személyes adatok (név, cím, elérhetőség)
  - mérnöki diploma másolat
  - érvényes kamarai tagság igazolása
 • A következő akkreditáció időpontja: 2014. március 17. 16:00 óra

Jelentkezését kérjük legkésőbb az akkreditációs időpont előtt egy nappal, 2014. március 16-én 17:00 óráig szíveskedjék eljuttatni hozzánk!
Várjuk mindazok jelentkezését, akik akkreditált mérnökként szeretnének részt venni az Érd és térsége szennyvíz-csatornázási projektben!