Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

2049 Diósd
Sashegyi út 3.Érkeznek a tulajdonosi nyilatkozatok a vízjogi engedélyezéshez

2016.12.14 08:50

Tulajdonosi nyilatkozatok hiányában bizonyos területek ellátatlanok maradnak

A csatornázásból kimaradt területek „B” programban történő bevonásához a Kavicsos dűlő, a Fülemüle, a Mandula és a Géza utcák esetében a gerinccsatornák fektetését és a házi bekötések csatornafektetését megelőző vízjogi engedélyezéshez van szükség a tulajdonosi nyilatkozatokra. Nyilatkozatok hiányában ezek a területek ellátatlanok maradnak.

Társulatunk 46 ingatlantulajdonosnak küldött tértivevényes levelet, több esetben többször is postázva kértük, hogy járuljanak hozzá a szolgalmi jog bejegyzéséhez. A kiértesítéseket követően 4 levél „nem kereste” jelzéssel érkezett vissza, a többiek átvették az értesítéseket. Az érintett ingatlantulajdonosok többsége már megadta a hozzájárulását, nekik ezúton is köszönetet mondunk. Még hiányzik tíz tulajdonos nyilatkozata. Sajnálatos módon van, aki elhalálozott, más estekben címváltozás vagy tulajdonosváltozás nehezítette a kapcsolatfelvételi munkánkat. Irodánk munkatársai mindent elkövetnek, hogy valamennyi tulajdonossal felvegyék a kapcsolatot.

Itt ragadnám meg az alkalmat és kérném meg társulatunk valamennyi tagját, hogy címváltozás, tulajdonosváltozás, és halálozás esetén azonnal értesítsék irodánkat. Továbbá az új tulajdonosok, örökösök (az adásvételi szerződéssel, a hagyatéki végzéssel) keressenek fel bennünket, hogy minden segítséget megadhassunk a jogviszonyuk és a tulajdonhoz kötődő kötelezettségük rendezéséhez.