Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

2049 Diósd
Sashegyi út 3.Elkezdődött a házi átemelők beépítése

2015.07.21 15:21

A "B" program jelenlegi szakaszában az egész munkát elnyert vállalkozó részéről az alvállalkozó kiválasztása megtörtént a 78 lakásos ikerházak belső csatornaátfordítási munkáira. Jelenleg a szerződések megkötésének folyamata zajlik, és amint a nyertes vállalkozó a nyertes alvállalkozóval aláírja a szerződést, megkezdődnek a munkák.

A "B" program többi elemeihez szükséges tervezési munkák nagy részben elkészültek, a tervek elfogadásra kerültek, a tervező tehát kiviteli terv szinten elkészítette a munkát. Továbbiakban készültek még engedélyezési és tanulmánytervek a távlati felszíni csapadékvíz-elvezetések megoldására.

A házi átemelők beépítése Diósdon is elkezdődött. Az átemelők beépítésével megbízott kivitelező cég munkatársai minden érintett tulajdonost meg fognak keresni, hogy egyeztessenek a munkák elvégzésével kapcsolatban. Minden esély meg van arra, hogy 2015 végéig az előzetes terveknek megfelelően befejeződik a "B" program műszaki kivitelezése. Ezt már csak azért is célszerű tartani, mert a rendelkezésre álló fedezet év végéig áll rendelkezésre.