Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

2049 Diósd
Sashegyi út 3.A „B” program eszközberuházásai

2016.04.15 14:57

A szennyvízberuházást követő befejező program során válik lehetővé a lakosság által használt szennyvízcsatorna biztonságának javítása és üzemeltetési feltételeinek biztosítása.

A csapadékvíz gyűjtő és elvezető hálózat valamint további csatornaközmű védelmét szolgáló kisebb-nagyobb műtárgyak kiépítése mind-mind a már működő közcsatorna védelmét szolgálják. A védelemhez technikai eszközök, több célra használható berendezések, kisgépek, sőt teherautók is szükségesek, így a biztonságos működést és állagmegóvást biztosító gépi eszközök beszerzése is a „B” program részét képezi.

Ezért került sor két használt tehergépkocsi valamint az alábbiakban felsorolt teljesen új kisgépek beszerzésére: 1 db Ford Tranzit háromfelé billenthető, nyitott rakterű tehergépkocsi, 1 db Ford Tranzit   5 személyes dupla kabinos, dobozos rakterű kis tehergépkocsi, 

1 db ágaprító berendezés,1 db rézsűvágó,1 db áramfejlesztő,1 db vízszivattyú,1 db lapvibrátor,

 1 db vésőgép, 1 db hegesztő, 4 db fűkasza, 2 db ütvefúró,

1 db láncfűrész,1 db kettős köszörű, 1 db gyorsdaraboló,


2 db sarokcsiszoló, 1 db akkus csavarbehajtó, 2 db sövényvágó,

A megvásárolt eszközök könyv szerinti tulajdonosa Diósd Város Víziközmű-társulata, de a „B” program ütemezésében Diósd Város tulajdonába kerülnek át. A gépek, eszközök üzemeltetője a Diósdi Városgazda Kft.