Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

Diósd Város Víziközmű-társulat "elszámolási eljárás alatt"

2049 Diósd
Sashegyi út 3.A 2016 végéig befejeződő „B” program aktuális feladatai

2016.03.20 11:21

2016 végére szeretnénk befejezni a „B” programot, mely szorosan kapcsolódik az alapberuházáshoz, annak elengedhetetlen kiegészítője, melynek célja, városunk lehetőség szerinti teljes csatornázottsága, illetve a meghibásodásból származó károsodását megelőző műszaki megoldások kialakítása, és s csatornahálózat szabályszerű működtetésére, védelmére való felkészülés,

Továbbra is kérjük a diósdiakat, jelezzék problémáikat, és jelezzék az ingatlanokkal kapcsolatos változásokat is. Külön felhívjuk azok figyelmét, akiknél valamilyen oknál fogva elmaradt a házi-bekötés, vegyék fel a kapcsolatot irodánkkal, hisz ahol műszakilag megoldható, ott minden ingatlannak csatornázottnak kell lennie.

Jelenleg a befejező program műszaki tartalmának kidolgozását ellenőrizzük, továbbá a terveztetéssel és a különböző munkák előkészítésével foglalkozunk a beruházó szervezettelés az önkormányzattal együttműködve. Ha év végéig be akarjuk fejezni a teljes beruházást, azt pontosan elő kell készíteni. Olyan tervezési munkákat is sikerül még idén elvégeztetnünk, amelyek szorosan kapcsolódnak az alapberuházáshoz, de más beruházás keretében fognak megvalósulni.

Diósd Város Víziközmű-társulat

2049 Diósd, Sashegyi út 3.
Telefon: 06-23-370-360
Honlap: https://www.diosdicsatorna.hu/

E-mail:diosdvkt@gmail.com

Ügyfélfogadás:
Hétfő: 14-18 óráig, szerda: 9-17 óráig, péntek: 8-12 óráig